Old motors club
+4
ilencet0o0
bebiiinkaa*
Admin
gat0
8 posters
Добре Дошли :: Начало :: На Прикъзка
Страница 1 от 1
Re : Old Motors Club
Miii Аз съм с кракомобила .. засега само той не е ме предавал .. всички други возила ме предават .. за това си останах на кракомобила ... а каруцата ми е само за спешни ситуации .. като бърза помощ ... сватбаа .. раждане на бебе и така ...
ilencet0o0- V.I.P.
- Брой мнения : 51
Местожителство : Златица
Re: Old motors club
Ха аз пък съм с една приличашта на колело моторетка но важното е че е СИМСОН (на име Симонка)
Е ми кой ти ема си е мояя неска мислех да и пусна език ама викам ше фана некоя бензинова болес
Re : Old Motors Club
Miii Аз съм с кракомобила .. засега само той не е ме предавал .. всички други возила ме предават .. за това си останах на кракомобила ... а каруцата ми е само за спешни ситуации .. като бърза помощ ... сватбаа .. раждане на бебе и така ... ЕТ0 Г0 :d
ilencet0o0- V.I.P.
аз располагам с краката си
sex- V.I.P.
- Брой мнения : 41
Местожителство : Pirdop
sex написа:аз располагам с краката си
хаха за тебе знаем ... от пирдоп до златица пеша мое доеш само да има с кои и веднагЪ трЪгваш lol
xtreem-_- написа:абе много мързел със краката
Еее ти пък ся ... било мързел ... ем то не секи е с мотор
н3 3 п0 хубавоxtreem-_- написа:ам така е ... но с мотора си е по добре ти маани
ilencet0o0- V.I.P.
по удобно е но не и по хубаво ... дори е по страшничко ... в смисъл винаги си има риск
Admin написа:хаха аз съм с едно Пони .. наричащо се скутер ... важното е че е YAMAHA !!! lol
Я маха я не маха...... па и не е важното марката....а мулето дето я шпори... (Доказателството седи зад монитора... )
А по темата....Скутер BaotianQT49cc 4t
Па и ако я няма тръпката в живота има ли смисъл да живееш без адреналин и на ръба (Лично мнение ) (Btw как реанимирам а требе да ходя да кормувам.... ) Пък и Терм.... то вече във всичко има риск..."Риск печели риск губи... "
даммм тук с риска си мн прав ... никога незнаеш докато си ходиш по улицата и оня отсреща пиян и залян неможе да кара и да се вреже в теб та дори и без вина си до там тай че живучкаи си колко моеш и както си искаш
Дума.....тук съм на 101% съгласен с тебе.....просто никой не е застрахован вече... така че внимателската и с акъл
Crazy Stunter написа:Дума.....тук съм на 101% съгласен с тебе.....просто никой не е застрахован вече... така че внимателската и с акъл
ааами баце да ти каа вече ме и малко шубе да карам ... 1. днес се срещнах с ушевите поне 6-7 пъти но нищо нестана пък и тези ЕНДЕЦИ ме издивяват тотално ... мразя ги кофти немое се кара така
Admin написа:Crazy Stunter написа:Дума.....тук съм на 101% съгласен с тебе.....просто никой не е застрахован вече... така че внимателската и с акъл
ааами баце да ти каа вече ме и малко шубе да карам ... 1. днес се срещнах с ушевите поне 6-7 пъти но нищо нестана пък и тези ЕНДЕЦИ ме издивяват тотално ... мразя ги кофти немое се кара така
Ендецииииии.....ъмммм да дума! 101% пак с тебе пък и братле то като те е страх тогава си стой у вас...
Добре Дошли :: Начало :: На Прикъзка
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|